FAQ

Hey…Hvad er det der ZAPPit?

ZAPPit er et real life – spil, som går ud på at spillerne skal finde X.

Du starter med at joine et event.
Hvis du i løbet af et event, tænker du har fundet X, skal du gå hen til pågældende person og spørge om vedkommende er X.
Hvis personen bekræfter, at det er X, skal du på vores app sende billedet til vores kontrolsystem, hvor det verificeres om det rent faktisk er X, der er fundet.

Vores X vil altid give tilladelse til, at du må tage et billede😉

Husk den gode stil: Respektér venligst andres grænser❤️
Husk derfor at spørge folk før du tager et billede af dem. Billedet skal være et portrætbillede, og der må kun være ét ansigt på billedet.
Vi forudsætter, at vinderen (og alle andre ZAPPit – spillere i øvrigt😊) overholder dette, før en evt. præmie kan vindes.

Jeg er frisk, men hvor sker det så henne?

Det kan være i et byområde, et storcenter, en skov – you name it. Eller i en kombination af forskellige områder.
Træk vejret☺️ Du kommer ikke til at løbe hele kongeriget rundt i jagten på X.
Hvert ZAPPit – event vil være afgrænset til et bestemt geografisk område, hvilket du kan læse om på appen til hvert event.
Du bestemmer selv, hvor du møder op til eventet inden for området.


Start – og sluttidspunktet for et event vil også fremgå på appen.
Bemærk: Et event slutter også, hvis X findes før sluttidspunktet, så det gælder om at være brandvarm fra første sekund🔥

Skal du ud at skate, hjem til en god ven eller andet hyggeligt, og har du kun mulighed for at passere området? Fortvivl ej, hav dine hints klar og øjne åbne – det kan være, DU finder X på din vej.
Følg med på appen hvor du kan se hvor og hvornår, kommende events finder sted.

Der er noget med en præmie til vinderen…?🥇

Yes😉 Vinderen er den, som finder X først.

Til hvert event er der en fed præmie på højkant, så det gælder om at komme hurtigt ud af starthullerne og aktivere sine sanser. Go for it!

Når X er blevet fundet vil alle tilmeldte deltagere til det givne ZAPPit – event få besked om, at der er fundet en vinder, og så er eventet afsluttet for alle.

Bare rolig, op på hesten igen. Der er et nyt event rundt om hjørnet.

Hints…? Hvad skal de bruges til?

Hints er ledetråde, som du kan bruge til at få nogle fordele i jagten på X. Med hints får du kendskab til nogle detaljer om X, så du har nogle gode kort på hånden i ”Mission ZAPP X”.

Der er forskellige typer af hints, du kan få adgang til. Det kan være om X’s køn, hårfarve, påklædning eller andre kendetegn.

Det kan også være et live hint, der fx viser et close up af X med en bestemt bygning i baggrunden, eller fx et billede af en RedBull, hvis X er i gang med at nyde sådan en. På dén måde ved du, hvad du skal gå efter.
Mulighederne er mange, så du skal være på💪

GPS på ZAPPit– app’en… Bliver jeg tracket?

Nej, bare rolig. Big Brother er ikke efter dig 😉

GPS-funktionen er en mulighed for at få et forspring i jagten på X, så du er nogle skridt foran dine konkurrenter. Du husker sikkert legen ”tampen brænder” og vores GPS fungerer på samme måde. GPS’en viser dig, hvor tæt på eller langt væk du er fra X. Med GPS’en i hånden er det muligt at kunne spore sig ind på X’s placering, indtil du er på en afstand af 20 meter fra X. Hérfra er det dine spionevner og dit kølige overblik, der skal lede dig det sidste stykke hen til X 👀

GPS’en viser den direkte og korteste afstand til X, altså afstand i fugleflugtslinje. Det vil sige, at du skal tage højde for bygninger eller andre forhindringer, som gør, at du skal tage en tur rundt om fx en bygning for at komme tæt på X. Vi anbefaler ikke, at du forsøger at gå gennem bygninger – du kommer nok ikke langt🤕 Vi regner heller ikke med, at du er en fugl🐦😁

Go for it!

Hvad er coins?

Coins er valutaen du skal bruge i ZAPPit – universet for at få adgang til hints og GPS.

Du kan se de forskellige pakker af coins på ZAPPit – app’en i vores Store. Hér kan du også se, hvor mange coins du har til rådighed. Du kan anskaffe dig coins før et event, så du ikke pludseligt løber tør, når du har allermest brug for dem. Det er også muligt at købe coins under et event.

Vores betalingssystem er selvfølgelig sikkert🔒

Hvem kan X egentligt være?🙋🏽‍♀️🙋🏿‍♂️🙋🏼‍♂️🙋🏻‍♀️

X kan både være en mand eller kvinde i ZAPPit – universet. X kan have forskellige aldre og etniciteter, være høj eller lav, mørk eller lyshåret. You name it

Med andre ord er X en ganske almindelig person.

Hvad er notifikationer? 💬

Notifikationer er ZAPPits sms’er. Når der er beskeder til deltagerne vil kommunikationen ske som notifikationer, som sendes ud før, under og efter et event.

Hold øje med dem!

Fedt… Hvordan kommer jeg i gang?

Det er simpelt…

  1. Opret en profil på ZAPPit som findes på både Google Play og App Store
  2. Join et event
  3. Mød op til eventet og gå på jagt efter X
  4. Simpelt, ikk’?😉